KB Studio

Vores alle sammens Hr. Hjulmand

Vores alle sammens Hr. Hjulmand

De af jer, der har fulgt med i noget tid, ved, at jeg normalt kun maler stærke og indflydelsesrige kvinder. Men noget i mig fik mig til at male en mand denne gang. Og ikke “bare” en mand. Men Kasper Hjulmand. Ikke fordi jeg har spor meget forstand på fodbold (eller sport for den sags skyld). Men jeg har fulgt med i EM – altså når Danmark har spillet – og blev ramt af noget, som jeg uden tvivl ikke har været ene om. Nemlig af hvor fantastisk et hold, vi har. Og hvor smukt et budskab, de har været med til at videregive til resten af Europa (og verden), om de værdier vi har herhjemme. For ej at glemme den måde hele holdet har håndteret det hele på, med den start som de fik.

Jeg er dybt rørt af det. Og derfor har manden bag holdet vundet en helt speciel (og kæmpe velfortjent) plads blandt mine damer.

kasper-hjulmand-portraet
Velkommen til, Hr. Hjulmand – det har været en ære at portrættere dig. Og jeg håber sådan, du får det at se, så du ved hvor fantastisk vi alle synes, du er, og hvor taknemmelige vi er for, at du i år har været vores nationale forbillede.

En reaktion

  1. Du få det at vide ikke sidste gang bate en gang til????????????Du er barrrrreee så go????????????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *