KB Studio

Er du produktiv?

Er du produktiv?

Og hvad er produktivitet overhovedet?

For mig har produktivitet altid været det at tjekke en lang to-do liste af. Og jeg har altid haft travlt med at planlægge nye projekter – fysisk men i høj grad også mentalt.

Men i takt med at jeg er blevet ældre, har jeg indset at søvn, hvile, healing, gode samtaler og omgivelser i lige så høj grad er produktivitet. Og at det ikke nødvendigvis er nemt at opnå denne form for produktivitet. Især hvis man – som mig – altid har haft en (meget høj) stemme i sit hoved, der fortæller, at man skal løbe stærkt for ikke at komme bagud.

Men faktisk kan det være godt at løbe langsommere. Lad mig forklare.

Til min egen store forundring, har jeg nemlig opdaget, at jo mere jeg dyrker de non-produktive aktiviteter, jo bedre præsterer jeg med mine projekter. Og selvom jeg stadig kæmper med at stole 100% på processen, og ofte finder mig selv tilbage i et tankemylder, ved jeg, at når jeg virkelig får skabt den nødvendige hvile og ro i både min krop og mit hoved, så har det aldrig skuffet på “afkommet”. Tværtimod!

Hvad virker godt for dig?


Del det meget gerne med mig og andre i kommentarsporet, så vi alle kan blive lidt klogere på god produktivitet, der også holder i længden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *